Kjøpsvilkår
Kjøpsvilkårene gjelder for salg av varer og tjenester fra Tee.no til privatpersoner. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Dersom du er under 15 år kan du ikke handle i nettbutikken. Men du kan få en myndig, for eksempel en foresatt, til å gjøre en handel for deg. Vi leverer kun varer til Norge. Forbrukerkjøp er regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven og vi refererer til disse lovene dersom du ønsker mer informasjon om dine plikter og rettigheter ved kjøp.

Parter
Selger, Tee.no (Tekstiprint AS) heretter beskrevet vi eller oss. Kjøper, privatperson som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir heretter beskrevet du, deg, din eller ditt.

Ordrevilkår
Din ordre er bindende når den er registrert hos oss. Vi er bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på en annen måte. Du har rett til annullere kjøp i henhold til loven om angrerett, les mer om retur her. Etter at vi har mottatt din ordre, vil vi bekrefte bestillingen og sende deg en ordrebekreftelse. Les gjennom ordrebekreftelsen og undersøk om den stemmer med bestillingen din. Avvik mellom din opprinnelige bestilling og ordrebekreftelsen vil anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan takke ja eller takke nei til. Du kan også gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling dersom denne er i samsvar med det vi ga tilbud om.

Kan jeg tilføye ekstra varer på min ordre?
Vi kan av sikkerhetsmessige årsaker ikke øke det beløpet som du har handlet for. Ønsker du å kjøpe flere varer, som er på lager, kan du gjerne kontakte oss for å høre om vi kan rekke å stoppe din ordre. Dersom ordren ikke er sendt holder vi den tilbake. Du må deretter lage en ny ordre som inneholder den / de varene du ønsker å tilføye og skrive i kommentarfeltet at ordren skal sendes med ditt første ordrenummer. Under leveringsmetoder velger du leveringsmetoden: Sendes sammen med ordre nr.: xxxxx.
Det er dessverre ikke mulig å tilføye en vare som fremstår som utsolgt på hjemmesiden.

Avvik
Vi vil til enhver tid kvalitetssikre informasjon om våre produkter. Likevel tar vi forbehold om feilbeskrivelser/skrivefeil/prisfeil og fargefeil fremstilt i nettbutikken, noe som kan bety at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i nettbutikken vår, markedsføring eller på annen måte. Legg også merke til at farger på produkter kan variere ut i fra forskjeller på din skjerm til en annen. Bilder brukt på sidene våre kan være illustrative og derfor avvike fra varens faktiske utseende og farge. Vi forbeholder også retten til å kansellere en bestilling i sin helhet eller deler av dens innhold dersom produktet er utsolgt eller ved ekspedering viser seg å ha en feil som er av en slik vesentlig grad at kunden burde vært klar over det. Dersom et produkt er utsolgt vil du få tilsendt en mail om dette. 

Priser og betaling
Alle priser er normalt oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift hvis ikke annet er bemerket.
Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven, og disse relene gjelder følgelig for handel på tee.no.

Vår betalingsløsning er med Visa og Mastercard kredittkort eller faktura. Priser, alle priser er i norske kroner inkludert merverdiavgift.
Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, etc.
Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Hvis reservasjon ikke kan foretas, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen.
Kortet blir belastet samtidig som forsendelse er foretatt. Faktura utstedes ved forsendelse og forfaller til betaling innen ca. 10 dager. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

Leveringsvilkår
Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr e-post. Vanligvis vil varene sendes fra oss 2-4 virkedager etter at ordren er mottatt. Alle varer sendes med Posten Norge AS, dersom ikke annet er avtalt.

Angrerett
På tee.no kan en vare returneres innen 14 dager fra du har mottatt varen, i henhold til kjøpslovens bestemelser. Returkostnadene bæres av kjøper. Firmakjøp – Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven, og her gjelder ikke lovbestemt angrefrist.

Retur
Ved retur skal varene returneres ubrukt og i originalemballasjen til tee.no. Eventuelle kostnader ved retur av varen bæres av forbrukeren.

Reklamasjon
Melding om feil og mangler ved produktene, skal henvendes til tee.no eller snarest mulig etter mottak. Alle kjøp har 2 års reklamasjonsrett.

TEE.NO
C/o Tekstilprint AS
Org nr. 966 255 528
Nattlandsveien 104, 5094 Bergen